Elizabeth Jacob Jansdr .
Dochter van Jacob Jansz (?) en Marieke (?) .


x
    IJsbrant Boij .
Kinderen:
 1. ??? Baartge IJsbrants .
  Baartge IJsbrants trad op als getuige bij de doop van Lysbeth Jans van der Voort , de doop van Angenietje Jacobs Diestenburch .

   Baartje Isbrants en Claes Foppen Diestenburg waren samen met Marchje Cornelis op 26-12-1686 in O/IJ getuige bij de doop van Angenietje, dochter van Jacobus Foppen Diestenburg en Neeltje Cornelis.

  x   Claes Foppen Diestenburch , * ±1643 .
      Zoon van Fop Diestenburch en Angenita Willems .

   Claes Foppen Diestenburch, Coornmolenaer alhier, werd in 1672 genoemd bij de weerbare mannen van Ouderkerk a/d IJssel, Krimpen aan den IJssel en Stormpolder.

   Claes Foppen Diestenburch, coorenmoolenaer tot Ouderkerk a/s IJssel, legde aldaar op 10-1-1693 een verklaring af.

   Claes Foppen Diestenburch, oud. ca. 50 j., en Jacobus Foppen Diestenburch, oud ca. 44 j.,
   beiden won. Ouderkerk a/d IJssel, verklaren op 17-12-1693 op verzoek van Jacob Jacobse Vonck, gewezen pachter van het zegel en de gedruckte pampiert over de stadt Schoonhoevn met den resorte
   vandien, geexpireert de laatste maart 1689, waar enwaarcahtig te zijn bij haer deposanten zeer wel bekend te zijn Cornelis van Kessel, gewoond hebbende te Schoonhoven, in huwelijk hebbende Ariaentje Claes, die een dochter is van Claes Koeck za. gepr. bij Cornelia Jaspers, mede za., in haar leven gewoond hebbende binnen Schoonhoven. Zij deposanten zijn inboorlingen van Schoonhoven, waar zij ook lang gewoond hebben.

   Claes Foppe Diestenburgh en Baartje Isbrants waren op 17-5-1676 in Ouderkerk a/d IJssel getuige bij de doop van Lijsbeth, dochter van Jan Jans van der Voort en Jannetje Claesse.

   Claas Foppe Diestenburg was op 27-7-1687 in Ouderkerk a/d IJssel getuige bij de doop van Cornelis, zoon van Abraham Claess Noorlander en Ariaentje Cornelis.

   Claes Foppen trad op als getuige bij de doop van Lysbeth Jans van der Voort , de doop van Angenietje Jacobs Diestenburch .

  6 kinderen


 2. ??? Marchje Isbrants .
  Marchje Isbrants trad op als getuige bij de doop van Jan Jans van der Voort , de doop van Jacobus (Jacob Jans) van der Voort , de doop van Josijntje Willems van der Voort , de doop van Jan Willems van der Voort .

   Machtje IJsbrants en Heijndrick Isbrants waren samen met Neeltje Ariens op 7-1-1677 in O/IJ getuigen bij de doop van Aechje, dochter van Arij Jansz. en Duijfje IJsbrants.

  x   Jan Jans van der Voorde .
   Willem en Arie zijn i.e.g. haar zonen.

  4 kinderen


 3. ? Pieter Isbrantsz Boij , * ±1620 , † >1694 .

  x ±1655   Ariaantje Abrahams Noorlander , *Ouderkerk a/d IJssel ±1625 , † ±3-5-1692.

  5 kinderen


Samengesteld door Joan Bos.
Voor meer informatie zie de introduktie of de FAQ.