NN. , * ±1485 .
Dochter van ? .


x
    Willem Adriaen Willemsz Jonckint .
Kinderen:
 1. ??? Leendert Willemsz .

  x   Reijmburch Gillisse (Reijmburchjen, Leendert Willemsz wijff) , * <1565 .

   Reijmburch Leenderts Willemsz. hv wordt op 31-12-1581 in Ridderkerk genoemd als getuige bij de doop van Andries, zoon van Willem Andriesz. en zijn vrouw Ingenken.

   Reijmburch, Leendert Willemsz. wijff, wordt op 11-7-1585 in Ridderkerk genoemd als getuige bij de doop van Frans, zoon van Adriaen Fransz. en Margriet Geeritsdr.

   Reijmborch, Leendert Willemsz, wijff, wordt op 15-12-1585 in Ridderkerk genoemd als getuige bij de doop van Heijndrick, zoon van Andries Heijndricksz. en zijn vrouw Eeltgen.

   Reijmburchjen, Leendert Willemsz. wijff, wordt op 24-8-1586 in Ridderkerk genoemd als getuige bij de doop van Aertgen, dochter van Michiel Leendertsz. en Annitgen Cornelisdr.

   Reijmburch Gillisd. wordt op 2-12-1593 in Ridderkerk genoemd als getuige bij de doop van Abraham, zoon van Hendrick Geeraertsz. en Mariken Jansdr.

   Reijmburch Gillisd. wordt op 3-12-1595 in Ridderkerk genoemd als getuige bij de doop van Neelken, dochter van Daniel Foppensz. en Aelken Cornelisd.

   Reijmburchjen, Leendert Willemsz wijff trad op als getuige bij de doop van Marijken Jan Damen , de doop van Pieter Jans , de doop van Heijndrick Andriesse , de doop van Aertgen Michiels , de doop van Maria Sijpe , de doop van Lenaert Geerrits , de doop van Maria Toenisdr , de doop van Jorisken Michiels , de doop van Pieter Geerits , de doop van Abraham Heijndrcx ’t Hoertje , de doop van Neelken Dane van Driel , de doop van Marijken Cornelisse , de doop van Pulijne Adriaens , de doop van Janneken Adriaens .


 2. ??? Wijt Willemsz Jonckint .

   Wijt Willems trouwde met Leentgen Aertsdr.


 3. ??? Andries Willemsz Jonckint .


 4. Heijltge Willems ( Jonckint) , *Ridderkerk ±1505 , † Ridderkerk <5-1580 .

  x   Cornelis Hendricksz , † <1530.

  x <1540   Jacob Ghijsbrechts (Jacob Gijse) Besemer , † ±1541.

  5 kinderen


 5. Hillegond Willemsdr ( Jonckint) , * ±1530 , † Oudekerk a/d IJssel 1561 .

   Zij zou zijn getrouwd met Jacob Ouderkerck en in Haastrecht de moeder zijn geworden van Pieter en Huijg Jacobsz. Ouderkerck, die in Poortugaal woonde. Huijg was getrouwd met Maartje Aertsdr. van Driel en had diverse kinderen met de achternaam Ouderkerck en VAn der Laen.

  x   Jacob Ouderkerck .
   Zij woonden in Haastrecht.

  1 kinderen


Samengesteld door Joan Bos.
Voor meer informatie zie de introduktie of de FAQ.