Barber Jans Keet .
Dochter van Jan Cornelisz (Molenaer bijgenaempt) Keet en Trijntge Lenerts .
Barber Jans trad op als getuige bij de doop van Jan Cornelisz Keet , de doop van Pietertgen Cornelis Keet , de doop van Trijntge Arijens Kerckhof , de doop van Neeltge Cornelis Jonge Keet , de doop van Willempje Cornelis Jonge Keet , de doop van Jannetje Cornelisse Jonge Keet .


x
    Cornelis Ariensz Dijcxman , † <1687.
Kinderen:
 1. ? Jan Cornelisz Dijcxman , [] Rotterdam, Hillegersberg 5-1-1708.

  x Bergschenhoek 28-2-1672   Annetie Willems Kerckhof , *Rotterdam, Hillegersberg ±1652 , [] Rotterdam, Hillegersberg 11-2-1715.

  5 kinderen


 2. Trijntie Cornelis Dixman .

   Trijntie Cornelis Dickxman was op 14-12-1682 in Hillegersberg getuige bij de doop van Neeltie, dochter van Jan Cornelisz Keet en Marijtie Pieters Dickxman.

   N.B. Een Jan Dijckman, van beroep Mr., en Geertruijt Dijkman waren op 5-6-1672 in Delfshaven getuge bij de doop van Jacob, zoon van Govert Groenevelt en Annetie Tijssen. Dit betreft waarschijnlijk mr. Jan Dijckman en zijn vrouw Geertruida Cops, die kinderen lieten dopen in Delfshaven.


 3. Gerrijt Cornelisse Dijxman .

   Een familielid van Gerrit Cornelisz Dijxman werd op 21-04-1712 in Hillegersberg begraven in de kerk op ’t dorp.

  x   Neeltie Jacobze Coot .
      Dochter van Jacob Eeuwitsz Coot en Claesie Jans Vormer .

   Neeltie Jacobze trad op als getuige bij de doop van Jacob Bastiaans van der Wel , de doop van Dirk Bastiaans van der Wel , de doop van Cornelis Bastiaensz van der Wel , de doop van Claas Bastiaans van der Wel , de doop van Klaasje Bastiaans van der Wel .

  4 kinderen


 4. ??? Leendert Cornelisse , * 1654 , ~Rotterdam 14-8-1654 .
   Cornelis Areijense en Barber Jans lieten op 14-8-1654 in Rotterdam een zoon Leendert dopen met Annetge Cornelis als getuige.


Samengesteld door Joan Bos.
Voor meer informatie zie de introduktie of de FAQ.