Jacob Joostense Stockmans .
Zoon van ? .


Kinderen:
 1. Elsijsabet Jacobse (Lijsbet Jacopssen) Stockmans .

   Op 7-7-1645 in Besoijen vond een transport plaats tussen Jacob Joostense Stockmans en Hendrik Janse, moutmaker, borger der stad Rotterdam, en Elisabeth Jacobs, zijn huisvrouw, dochter van Jacob Joostense Stockmans.

   Op 19-6-1656 in Besoijen vond een transport plaats tussen Wouter Aertssen Reijerts en Lijsbeth Jacopssen Stockmans, "zijn huisvrouws zuster".

  x   Hendrick Jansen van Grevenbroeck .
   Het onmondige kind van Hendrick Janssen van Grevenbroeck en Lijsken Jacob Stockmans wordt op 27-5-1652 in Besoijen vermeld. Daarbij is ook sprake Gerrit Joosten te Rotterdam, als man en voogd van Caterijntje Hendrick van Grevenbroeck.

   Elijsabeth Jacobse Stockmans, weduwe van Hendrick Janssen van Grevenbroeck, en Gerrrit Joosten van Fyeren, als man en voogd van Catrijntje Hendrick Stockmans Grvenbroeck, als voorkind van Hendrick Janssen van Grevenbroeck bij Anna Bernts.

   Op 23-10-1649 vond in Besoijen een transport plaats tussen Marten Alderssen Keijser te Rotterdam, als vader en voogd over zijn onmondige kinderen, verrwekt bij Petertgen Jacobs, en Haendrick Janssen van Grevenbroeck, als man en voogd van Lijsbet Jacobs Stockmans.


 2. NN. Jacobse Stockmans .

  x   Wouter Aertsz Reijers .

   Op 11-2-1633 in Besoijen vond een transport plaats tussen
   - Aertken Heijndricxsdr., weduwe van Aert Aertsz. Reijers, met Wouter Aertsz., haar oudste zoon, en Peter Handricxsz. als voogt van haar andere mondige kinderen, en
   - Cornelis Handrixsz. alias Neelhans te Tilburg.

   Op 19-6-1656 in Besoijen vond een transport plaats tussen Wouter Aertssen Reijerts en Lijsbeth Jacopssen Stockmans, "zijn huisvrouws zuster".


 3. Keuntje Jacobs Stockmans , *Besoijen ±1605 , † ±1679 .

  x ±1623   Theunis Aertsen Oerlemans , *Sprang ±1595 , † <11-1681.

  7 kinderen


Samengesteld door Joan Bos.
Voor meer informatie zie de introduktie of de FAQ.